Nominálás

Belépés HEXUM Földgáz Zrt. Informatikai Platformjára: https://platform.gaztarolo.hu/STORAGEIP/#!/

A HEXUM Földgáz Zrt. a nominálásokat alapesetben az informatikai platformján fogadja. Az informatikai platform kizárólag interneten keresztül, külön program telepítése nélkül, bármelyik böngészőprogrammal elérhető.

Az informatikai platform használati jogosultságát a HEXUM Földgáz Zrt. diszpécserszolgálata biztosítja a tárolási szerződéssel rendelkező partnerei részére. A HEXUM Földgáz Zrt. informatikai platformjára történő belépéshez a rendszer az FGSz informatikai platformjára történő belépéshez szükséges digitális tanúsítványokat használja azonosításra.

Az informatikai platform tartalék elérésének internet címe kizárólag akkor aktív, ha karbantartás vagy havária miatt a tartalékrendszernek kell üzembe állnia. Erről minden esetben e-mailen adunk tájékoztatást üzleti partnereink számára.

Az informatikai platform használatához annak interaktív „Segítség”  funkciója nyújt támogatást.

Amennyiben üzleti partnerünk számára az informatikai platformon történő nominálás bármilyen okból nem lehetséges, abban az esetben az alábbiakban csatolt táblázat segítségével adhatja le nominálását a diszpecser@gaztarolo.hu e-mail címen társaságunk részére.

Letölthető anyagok:
Nominálótábla