Tárolói kapacitás aukció

Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a HEXUM Földgáz Zrt. („Kiíró”) 2024. február 09-én, a Szőreg-1 FGT szabad földgáztárolói kapacitásainak értékesítésére meghirdeti a

2/2024. sz. Tárolói kapacitás árverés

elektronikus aukciót.

Az aukció részleteit az Árverési kiírás_20240209 tartalmazza.

Az Árverési kiírás 1.sz. mellékletében, az Árverési Szabályzatban találhatók az aukción történő részvétel szabályai.

A regisztrációhoz és ajánlattételhez szükséges, letölthető, szerkeszthető dokumentumok:
A1: Regisztrációs adatlap_2024
A2: Árverési nyilatkozat_20240209
A3: Partnerkockázati nyilatkozatok_2024

Azon Rendszerhasználónak, akinek ezen naptári évben már volt sikeres regisztrációja a HEXUM Földgáz Zrt.-nél, csak az A2. számú dokumentumot kell aláírva az általa elérhető regisztrációs felületre feltölteni, azaz mentesül az A1. sz. dokumentum, illetve az A.3. sz. dokumentum és annak mellékletei újbóli feltöltésétől – amennyiben időközben nem történt azokkal kapcsolatos változás!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a tárgyi aukcióra való regisztráció keretében a fenti regisztrációs dokumentumok mellett
az Ajánlati Biztosíték megfizetését igazoló elektronikus banki bizonylat benyújtása is szükséges!

Az Árverési Regisztrációs Felülethez való hozzáférési szándékot – a 2024. évben először regisztrálónak – az Aukció regisztráció kitöltésével és elküldésével kell jelezni!

A Regisztrációs dokumentumokat elektronikus formában kell a HEXUM Földgáz Zrt. által biztosított tárhelyre az Elektronikus dokumentumbeadás – útmutató szerint feltölteni.

A Rendszerhasználó a hozzáférési szándéka fenti módon történő megküldésével elfogadja az Árverési kiírás 2.sz. mellékletét képező Informatikai Biztonsági Szabályzat rendelkezéseit. A Rendszerhasználó üzenetének kézhezvételét követően a Kiíró saját hatáskörében ellenőrzi a megküldött adatokat, és azok megfelelősége esetén 2 munkanapon belül e-mailben küldi meg az Árverési Regisztrációs Felülethez való hozzáféréshez szükséges technikai információkat a Rendszerhasználónak, aki így Technikai Regisztrációval Rendelkező Rendszerhasználóvá válik.

Az aukcióra történő szíves jelentkezését várva, üdvözlettel: HEXUM Földgáz Zrt.